SEO-VRIENDELIJK

SEO is een online marketing techniek die zorgt voor meer bezoekers via zoekmachines, op een organische manier. Hiermee zal dus de online vindbaarheid van je website op zoekmachins verbeteren.

DESKTOP & MOBIEL

We zorgen ervoor dat je website vlotjes draait op elk soort scherm, van desktop tot gsm-scherm. We streven naar een optimale webervaring zonder in te boeten op kwaliteit en informatie.

E-MAILADRESSEN

Bij je domeinnaam horen natuurlijk ook enkele e-mailadressen. Standaard gebruiken we een info@uwdomeinnaam.be mailadres, welke je kan uitbreiden naar persoonlijke adressen, facturatie, etc.

JOUW WEBSITE IS JE ETALAGE IN DE ONLINE WINKELSTRAAT.

Deze moet in één blik vertellen aan de kijker wie je bent, wat je doet en wat je voor hen kan betekenen.


Als je dat wilt zorgen wij voor het vastleggen van een domeinnaam. Heb je al een website? Dan kunnen we de domeinnaam gemakkelijk overnemen, zodat deze behouden blijft en toch een nieuwe website voor je maken. Zo ontstaat er geen verwarring voor je huidige klanten en is het handig voor je naamkaartjes, briefhoofden, etc. dat het webadres hetzelfde blijft.


We zorgen steeds voor knap webdesign in combinatie met een sterke gebruiksvriendelijkheid. De websites kan je vlotjes bekijken op ieder soort scherm. Ze worden gebruiksvriendelijk opgemaakt zodat uw potentiële klanten snel en vlot de informatie vinden waar ze naar op zoek zijn. 

Deze website maakt gebruik van cookies. Door te klikken op "Accepteren" gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

Accepteren